Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

buty na silownie

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buty na siłke? Wydaje mi się że mają być przede wszystkim wygodne i najlepiej aby były dość solidne. W takim razie polecam http://allegro.pl/buty-nike-free-run-39-48-promocja-i4533991936.html - są leciutkie i raczej się szybko nie rozwalą ( wiem bo siostra ma ). A gdyby to miałby być buty na siłke/wf to raczej kup zwykłe halówki z nike/adasia bo jak pograsz w noge w takich do biegania to mogą się szybko rozlecieć :D

Np takie http://allegro.pl/buty-adidas-f10-in-r-43-1-3-dl-27-5-447-halowki-bb-i4527659144.html - są wytrzymałe, dość wygodne i tanie ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Te co podałem oceniam na 10/10 ze względu na cenę która nie idzie w parze z jakością, bo jest po prostu niska. Tych co koledzy podali wyżej nie znam. Rób wyliczanke :D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Polecam halówki za 20zł z bazaru sam w takich ćwiczę, przecież idziesz tam ćwiczyć a nie się pokazywać po co buty za +100zł ? Wytrzymają i tak tyle samo co zwykłe trampki...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Polecam halówki za 20zł z bazaru sam w takich ćwiczę, przecież idziesz tam ćwiczyć a nie się pokazywać po co buty za +100zł ? Wytrzymają i tak tyle samo co zwykłe trampki...

Widać, żeś nigdy nie miał styczności z butami za >20 pln.

Opublikowano

nie chodzi o to ze chce sie tam pokazywać tylko zazwyczaj markowe buty sa bardziej wytrzymałe, lepiej przylegają do stopy, sa o wiele wygodniejsze, lżejsze itd  ;)

Opublikowano

Już to widzę jak robisz przysiady albo martwy w takich trampkach xddd

Opublikowano

Zerowe pojęcie, tak, załóż buty do biegania i rób swoje przysiady albo martwy. Co lepsze halówki za 20zł mają płaską podeszwę, co jest akurat w tych ćwiczeniach najważniejsze.

Kup coversy all starsy te dłuższe do kostki, potrzebne jest dobra stabilizacja. Ewentualnie inne trampki bez amortyzacji, dobre są również z tego co pamiętam buty do wrestingu ze względu na podeszwę i wygodę. W innym wypadku buty do weightliftingu, a martwy bez butów xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Widać, żeś nigdy nie miał styczności z butami za >20 pln.

O a skąd takie wnioski? Po prostu długo ćwicze i mogę powiedzieć jakie buty się najlepiej sprawdzają. Dobrze podam więcej argumentów.

1. Noga się nie poci ze względu na bardzo cienki materiał

2. Są lekkie 

3. Po pewnym czasie dobrze dopasowują się do nogi, czujesz jakby ich wcale nie było

4. Są za mniej więcej 20zł

5. Nie obcierają 

6. Świetnie się w nich wykonuje ćwiczenia, każdego rodzaju

Akurat tych ćwiczeń nie robię bo zmieniłem trening, ale powiem że bardzo wygodnie się ćwiczyło właśnie w trampkach które tak wyśmiewasz

nie chodzi o to ze chce sie tam pokazywać tylko zazwyczaj markowe buty sa bardziej wytrzymałe, lepiej przylegają do stopy, sa o wiele wygodniejsze, lżejsze itd  ;)

Markowe buty są wygodniejsze i wytrzymalsze jeśli je normalnie użytkujesz, ale nie na siłowni. Tutaj każde buty mają tę samą wytrzymałość.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

O a skąd takie wnioski? Po prostu długo ćwicze i mogę powiedzieć jakie buty się najlepiej sprawdzają. Dobrze podam więcej argumentów.

1. Noga się nie poci ze względu na bardzo cienki materiał

2. Są lekkie 

3. Po pewnym czasie dobrze dopasowują się do nogi, czujesz jakby ich wcale nie było

4. Są za mniej więcej 20zł

5. Nie obcierają 

6. Świetnie się w nich wykonuje ćwiczenia, każdego rodzaju

Akurat tych ćwiczeń nie robię bo zmieniłem trening, ale powiem że bardzo wygodnie się ćwiczyło właśnie w trampkach które tak wyśmiewasz

Markowe buty są wygodniejsze i wytrzymalsze jeśli je normalnie użytkujesz, ale nie na siłowni. Tutaj każde buty mają tę samą wytrzymałość.

wytrzymale moze i tak ale no nie powiedzialbym ze wygodne, mialem stare najeczki i byly tak zajebiscie wygodne, cud miod i maliny ze nie zamieniłbym ich na nic innego ale niestety, noga urosła i dupa ;c po prostu byly idealne do cwiczen, jakby na nodze ich nie bylo, jeszcze rozwaze co i jak ale chyba kupie te

http://1but.pl/nike-dual_fusion_run_2-599541024-113474

dziaki za pomoc, clse ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...